Våra erbjudanden

För organisationer och företag som vill använda Guidly i sin verksamhet
Produktion

Vi har egen ljudstudio, lång erfarenhet av radioproduktion för alla Sveriges Radios kanaler, och ett brett kontaktnät där flera av landets bästa ljud-berättare ingår. Vi har många års erfarenhet av digital utveckling och interaktionsdesign för platsspecifikt berättande. Vi hjälper dig gärna att producera din Guidly-runda, så att berättelsen knyts till platsen på allra bästa sätt.

Workshop

För dig som är intresserad av att göra platsspecifikt innehåll med hjälp av Guidly, erbjuder vi både workshops och coachning. Museum som vill ta ut verksamheten på stan, kan till exempel beställa startpaket av oss med allt som krävs för att börja göra vandringar i Guidly – inklusive workshop och manual. Vi föreläser också gärna om interaktivitet och platsspecifikt berättande.

Redigeringsverktyg

Det är vårt webb-baserade redigeringsverktyg som gör Guidly möjligt: där stoppar vi in fantastiska ljud och får ut lättnavigerade rundor. Du som själv skapar ljudvandringar och vill publicera dem i Guidly – antingen som gratisrundor eller som rundor för försäljning – är välkommen att höra av dig till oss för offert.

Mer för dig som vill skapa innehåll i Guidly

Bakom appen Guidly finns ett web-baserat verktyg som gör det lätt att producera ljudvandringar. Vi vill fylla Guidly med så mycket bra innehåll som möjligt, och är intresserade av partnerskap med alla som brinner för bra ljudvandringar. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, oavsett om du representerar ett museum, om du arbetar på något av de ljudbolag i Sverige som producerar audioguider, om du är radiojournalist som vill utforska ljudvandringarnas spännande område, eller om du arbetar med annat innehåll som du vill göra platsspecifika berättelser av.

Vi använder ett unikt verktyg för att tillverka ljudvandringar, som gör det möjligt att åstadkomma helt nya upplevelser. Med vårt verktyg kan du inte bara lägga ut ljud på olika punkter, utan också på vägen mellan olika punkter – och på platser utanför rutten. Det gör det möjligt för dig att låta användaren utforska platser på ett genomgripande sätt – de kan röra sig som du vill, stanna när du vill, gå inomhus om du vill: och berättelsen fortsätter, tills den är klar.

Idén bakom Guidly är enkel: istället för att alla verksamheter som vill göra ljudvandringar ska lägga programmeringspengar på egna appar, kan de publicera innehåll i Guidly och lägga pengarna på innehåll istället. Men har din verksamhet redan en egen app behöver du inte bli nedslagen – vi kopplar gärna ihop din app med vår så att du kan länka till innehåll i Guidly, om ni vill lägga utomhusvandringar till det innehåll ni redan erbjuder.