Varning för svampar i Malmö

Varning för svampar i Malmö

Vi har haft en härlig dag i studion med skådespelaren Susanne Karlsson idag. Hon har läst in en vandring du kan få uppleva i Malmö från slutet av augusti – om du vågar. Vandringen heter “Violetta Stenhammars försvinnande”, av författarna Karin Tidbeck och Kristina Hård. På ett alldeles fantastiskt sätt har Susanne gett röst till både guiden – Kim Böttmark – och den försvunna författaren Violetta Stenhammar, som Kim berättar om och är minst sagt uppslukad av. Som vandrare kommer du också att bli uppslukad, men inte på det sätt du väntar dig. Vi kämpade en del med de latinska uttrycken, och har fått hjälp av trädexperten Patrick Bellan som driver Facebookgruppen Malmöträd.

Om du inte vågar gå själv kan du gå vandringen i grupp vid två tillfällen under Malmöfestivalen – mer om det senare.

No Comments

Post a Comment