Petrinideckarna på stan

Petrinideckarna på stan

Det här är en bild som är tagen utanför Slussen, för just i det här fallet går vägen till Lund via Stockholm. Där bor och arbetar nämligen Mårten Sandén – mannen bakom Petrinideckarna, som vi verkligen gillar. De utspelar sig i Lund, och huvudpersonerna är Peter, Petra och Lucy i deckarklubben Hemliga Ögat, som ramlar över det ena mysteriet efter det andra. Nu har vi glädjen att inleda ett samarbete med Mårten: i höst kommer han att specialskriva en ny deckargåta för Guidly. När vi är klara – någon gång i början av 2017 – kommer alla barn som gillar mysterier att kunna hjälpa Hemliga Ögat att lösa gåtan. Det blir en mix av spel och berättelse, på gatorna i Lund. Vi har fått ett stöd från Framtidens Lund för att utveckla den här spelfunktionen i Guidly.

 

 

No Comments

Post a Comment